Søg
Søg
Close this search box.
SUPPORT OG SALG ÅBENT 9-17 ALLE HVERDAGE - WEEKEND EFTER AFTALE
MULIGHED FOR AFHENTNING PÅ VORES LAGER I AALBORG

Solplanet 10 KW Hybrid Inverter 3F

16.499,00 kr. Inkl. MOMS

Solplanet 10 KW Hybrid Inverter 3F er en af ASW H-T2-serie af hybrid trefasede invertere – den perfekte løsning til husstande med højt energiforbrug og som har både en elbil og varmepumpe. Med et kompakt og elegant design kombinerer disse invertere pålidelighed med alsidighed og er skabt til at imødekomme dine energibehov. De har en ultra-støjsvag tilstand med naturlig konvektionsvarmeafledning, der reducerer støjniveauet markant.

På lager

Vælg leveringssted

Beskrivelse

Solplanet 10 KW Hybrid Inverter 3F er en af ASW H-T2-serie af hybrid trefasede invertere – den perfekte løsning til husstande med højt energiforbrug og som har både en elbil og varmepumpe. Med et kompakt og elegant design kombinerer disse invertere pålidelighed med alsidighed og er skabt til at imødekomme dine energibehov. De har en ultra-støjsvag tilstand med naturlig konvektionsvarmeafledning, der reducerer støjniveauet markant.

Vores solplanet 10 kW hybrid inverter er udstyret med dobbelt EPS (Elektrisk strømforsyning), hvilket giver dig mulighed for en hierarkisk styring af højeffekts elektrisk udstyr. Den støtter også faseudrulning af batterier, så du kan skræddersy dit energilager og opnå større fleksibilitet i forhold til energiproduktion og -forbrug. Solplanet har forbedret hovedstrukturen, konfigurationen og systemalgoritmerne for at understøtte flere kerneprocessorer.

Simpel Installation og Overvågning af solplanet 10 kW hybrid: Vi har tænkt på installatører og teknikere i designfasen, hvilket gør installationsprocessen hurtig og nem med standardværktøjer. Overvågning og styring af energiproduktionen er let via vores brugervenlige Solplanet App, der giver dig fuld kontrol over dit solenergisystem.

ASW H-T1-serie har et elegant og diskret design, der nemt integreres i dit hjem eller din virksomhed. Den kompakte størrelse og letvægtsdesign gør den pladsbesparende og nem at placere.

Hvem er Solplanet

Solplanet er en europæisk virksomhed med dansk support og danske apps, der specialiserer sig i solcelle invertere og bæredygtige energiprodukter. De tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder solpaneler, solcelle-invertere, monteringssystemer og batterilagringssystemer.

Solplanet er dedikeret til at fremme grøn energi og bæredygtighed ved, at levere pålidelige og effektive solceller til både private og erhvervskunder. Virksomheden fokuserer på at tilbyde produkter af høj kvalitet, der er designet til at maksimere udnyttelsen af solens energi og optimere energiproduktionen.

Ud over at tilbyde solceller og invertere, er Solplanet også engageret i at øge bevidstheden om bæredygtig energi og dens fordele. De arbejder aktivt på at fremme brugen af vedvarende energi i samfundet, og bidrager til at reducere CO2-udledningen og bevare miljøet.

Solplanet er et AISWEI-mærke, som siden 2009 har udviklet og fremstillet invertere. AISWEI, tidligere kendt som SMAs kinesiske datterselskab, har med succes fremstillet driftssikre kvalitetsprodukter til kendte mærker som SMA og Zeversolar.
I dag er AISWEI en uafhængig forsknings-, udviklings- og produktionsvirksomhed. En nylig omstrukturering har givet AISWEI et særligt stærkt finansielt grundlag i branchen.

 

Nøglefunktioner for solplanet 10 kW Hybrid

Dobbelt EPS, der understøtter enheder med høj effekt
Vores dobbelte elektriske strømforsyning (EPS) giver dig mulighed for at fleksibelt administrere højeffekt-elektronik. Samtidig kan du tilpasse dit lagersystem trinvist ved at implementere batterier efter behov.

SOLPLANET 10 kW Hybrid understøtter faseudbredelse af batterier
Funktionen “Understøtter faseudbredelse af batterier” giver dig fleksibilitet og kontrol over dit batterilager. Du kan gradvist tilføje batterier til dit solcelleanlæg efter behov og budget, uden at investere i hele batterilageret på én gang. Denne skalerbare løsning gør overgangen til solenergi mere overkommelig og fremtidssikret. Opgraderinger og vedligeholdelse bliver lettere, da du kun behøver at udskifte enkelte batterier i stedet for hele banken. Denne funktion giver dig en unik frihed til at tilpasse dit energilager til dine aktuelle behov og opnå en effektiv og bæredygtig energiløsning med vores hybrid invertere.

SOLPLANET 10 kW Hybrid  IP66-klassificeret design 
IP66-klassificeringen betyder, at inverteren er helt beskyttet mod støvindtrængning og kan tåle kraftige vandstråler fra alle retninger, hvilket gør den ekstremt vejr- og vandtæt. Dette giver en ekstra sikkerhed og pålidelighed, da inverteren kan modstå hårde vejrforhold som regn, sne, fugt og snavs.

SOLPLANET  10 kW Hybrid hurtig og nem at installere med standardværktøjer
Du får en enkel og let installationsproces takket være de innovative funktioner, herunder Phoenix Contact DC-stik. Disse stik er designet til at lette tilslutningen mellem solpanelerne og inverteren og giver dig mulighed for at foretage hurtig og nem installation med standardværktøjer. De er pålidelige og sikre, hvilket eliminerer behovet for komplekse eller specialiserede værktøjer. Dette gør installationsprocessen mere effektiv og mindsker risikoen for fejl. Med Phoenix Contact DC-stik er det let at oprette forbindelse til solpanelerne, hvilket sparer tid, arbejde og sikrer, at dit solcelleanlæg er i drift på kort tid.

Wi-Fi modul:
Der er inkluderet et Wi-Fi modul, som gør det muligt at overvåge og kontrollere inverteren fra en dansk skybaseret smartphone-app.

 


Udvidelse

Inverteren understøtter op til 15 kWp solcelleanlæg, men kan kun levere 10 kWp til husstanden eller elnettet. Overpanneling bør holdes inden for producentens anvisninger. Tilslutning af flere batterier er en simpel plug-and-play-proces, og inverteren registrerer automatisk de nye batterier og justerer sig selv derefter. Flere batterier øger kapaciteten til at lagre mere solenergi og reducere afhængigheden af elnettet, og systemet kan udvides i fremtiden efter behov.

Overvågning af anlæg

Med den intelligente skybaserede AISWEI-app får du brugervenlig sporing af aktiver, uanset hvor du er. Få præcis positionering og statusopdateringer i realtid. Skræddersy geofence-zoner for advarsler uden for definerede områder. Optimer din produktion og forlæng levetiden på dine produkter med denne pålidelige og sikre app, der prioriterer jeres datafortrolighed.

 


 

Producentgarantier

Solplanet tilbyder producentgaranti på alle deres Solplanet 10 kW Hybrid invertere:
– 10 års producentgaranti på Solplanet 10 kW Hybrid Inverter

 

Service & support

Har du spørgsmål kan du ringe på 41 20 00 44 mellem 09-17 Mandag – Fredag.
Eller skrive til os her eller på vores Facebook.

 

Flere informationer

Pakkeindhold

 • 1 Stk. Solplanet 10 KW Hybrid Inverter
 • 1 Stk. Beslag
 • 2 sæt MC4 stik
 • Brugervejledning
 • strømtransformer

Dine fordele

 • Mulighed for support alle Hverdage
 • Fysisk showroom efter aftale
 • Spar penge på din elregning
 • Øge husets værdi med et solcelleanlæg
 • Få bedre energimærke på dit hus
 • Mindske dit Co2-udslip
 • Sikre dit hjem til fremtiden.

Yderligere information

Vægt 32 kg
Størrelse 53 × 56 × 20 cm

Data & Specifikationer

DATABLADE OG MANUALER

Inverter

SPECIFIKATIONER – Inverter hybrid

Maksimal DC-effekt:12 kWp STC
Maksimal DC-indgangsspænding: 1000 V
MPP-spændingsområde: 180 V ~ 850 V
MPP-indgange / Strenge pr. MPP-indgang: 2 / (1/1)
Maksimal indgangsstrøm pr. MPP-indgang: 13 A
Isc PV (absolut maksimum): 25A
Antal uafhængige MPP-indgange: 2
Maks. tilbageført strøm fra inverter til solcelleanlæg: 0A
Størrelse: Bredde x højde x dybde 530 / 200 / 560 mm
Vægt: 31kg
Producentgaranti: 10 år

Brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe dig med at investere i fremtidens grønne energi.

Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Du kan altid skrive til os her og vi vil svare dig så hurtig som mulig.

Besøg os på: Fasetech ApS, Tarmvej 10, 9220 Aalborg Øst

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.