Søg
Søg
Close this search box.
SUPPORT OG SALG ÅBENT 9-17 ALLE HVERDAGE - WEEKEND EFTER AFTALE
MULIGHED FOR AFHENTNING PÅ VORES LAGER I AALBORG

Forsendelse og afhentning

Forsendelse

Vi har aftaler med Danske fragtmænd og post nord og derfor kan vi pakke din forsendelse og levere i hele landet indenfor få dage. Du kan se fragt priserne på vores hjemmeside, når du skal til at betale. Som udgangspunkt levere vi på 1–5 dage, men der kan forekomme forsinkelser.

Afhentning

Vi tilbyder afhentning på vores distributionslager i Aalborg Ø alle ugens dage når du har modtaget din ordrebekræftelse. Du bedes oplyse om ca. afhentnings tidspunkt, da der som udgangspunkt ikke er offentlig adgang, uden aftale. Du kan kontakte os HER.

Service efter køb

Vi tilbyder altid service efter køb hvis du har spørgsmål til nettilslutning, tagmontering eller tekniske spørgsmål omkring invertere. Da vi er officielle forhandlere direkte hos solcelle- og inverter producenterne, ved vi alt hvad der er at vide omkring vores produkter.

Tryk her for montagevejledning.

Nordjysk lager

Vi er en lokalt dreven virksomhed med forsendelses-lager i Aalborg Ø. Vi har flere erfaren medarbejdere indenfor solcelleanlæg, el, import og produktion i huset, som hjælper dig med alle dine spørgsmål.

Samarbejdes partner

Vi har et tæt samarbejde med partnere over hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan sikre, at din næste håndværker er let tilgængelig og klar til at hjælpe dig med at opsætte dit anlæg. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du regne med vores omfattende netværk af kvalificerede fagfolk, der står klar til at levere deres ekspertise og erfaring for at sikre, at dit projekt udføres korrekt.

Lange åbningstider

Hos os er kunden altid i fokus! Vi har åbent alle hverdage fra 9 – 17 for både support og salg, og oftest er vi også tilgængelig udenfor åbningstiden hvis du har problemer. Uanset hvilket spørgsmål du måtte have, så er vi klar. Service & support Har du spørgsmål kan du ringe på 41 20 00 44 mellem 09-17 alle hverdage. Eller skrive til os her eller på vores Facebook

VI ER FLYTTET I STØRRE OG MERE MODERNE LOKALER. BESØG OS PÅ TROENSEVEJ 4E, 9220 AALBORG Ø, FRA MANDAG 1. JULI

X

Brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe dig med at investere i fremtidens grønne energi.

Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Du kan altid skrive til os her og vi vil svare dig så hurtig som mulig.

Besøg os på: Fasetech ApS, Tarmvej 10, 9220 Aalborg Øst

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.