Søg
Søg
Close this search box.
SUPPORT OG SALG ÅBENT 9-17 ALLE HVERDAGE - WEEKEND EFTER AFTALE
MULIGHED FOR AFHENTNING PÅ VORES LAGER I AALBORG

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som anvendes til at tilpasse og forbedre vores indhold, hjemmesidens brugervenlighed og annoncernes relevans, i forhold til dine præferencer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger om dig, bør du slette dine cookies
(se vejledning), eller fravælge de cookies du ikke ønsker indsamlet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række informationer om dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold på hjemmesiden. Der indsamles oplysninger om din e-mail og navn samt andre oplysninger, du selv indtaster og giver samtykke til, når du:

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Deltager i konkurrencer eller undersøgelser
  • Registrerer dig som bruger eller abonnent
  • Kontakter os per e-mail
  • Foretager køb via hjemmesiden
  • Anvender øvrig brug af services

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger, når du besøger vores hjemmeside:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Dit IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Hvilke sider du klikker på (interesser).

I denne forbindelse deles dine oplysninger med tredjeparten Google Analytics for at udføre statistik og optimering af hjemmesiden.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med når du opretter en bruger eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Ønsker du at få indsigt, rette eller slette data, kan du altid kontakte os. Såfremt at indholdet er lovligt at slette i henhold til lovgivning, kan vi efterkomme dette ønske.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Det kan for eksempel være at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af oplysningernes karakter og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. I forhold til betalingsoplysninger opbevares disse sikkert og forsvarligt af NETS, og vi opbevarer kun oplysninger om transaktioner og køb i henhold til regler om bogføring.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alder m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne bruges til målretning af vores annoncer.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Oplysninger indsamlet gennem cookies deles med følgende tredjeparter, som vi kan stå inde for: Google Analytics, Mailchimp, Facebook m.v.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Mouseflow

Denne hjemmeside bruger Mouseflow: et webstedsanalyseværktøj, der giver sessionsgenafspilning, heatmaps, tragte, formularanalyse, feedbackkampagner og lignende funktioner/funktionalitet. Mouseflow kan registrere dine klik, musebevægelser, rulning, formularudfyldning (tastetryk) i ikke-ekskluderede felter, besøgte sider og indhold, tid på webstedet, browser, operativsystem, enhedstype (desktop/tablet/telefon), skærmopløsning, besøgende type (første gang/tilbagevendende), henvisningsadresse, anonymiseret IP-adresse, lokation (by/land), sprog og lignende metadata. Mouseflow indsamler ingen oplysninger på sider, hvor det ikke er installeret, og det sporer eller indsamler heller ikke oplysninger uden for din webbrowser. Hvis du gerne vil framelde dig, kan du gøre det på https://mouseflow.com/opt-out. Hvis du gerne vil have en kopi af dine data, foretage en rettelse eller få dem slettet, bedes du kontakte os først eller, som en sekundær mulighed, kontakte Mouseflow på [email protected].

For mere information, se Mouseflows privatlivspolitik på http://mouseflow.com/privacy/.

For mere information om Mouseflow og GDPR, besøg https://mouseflow.com/gdpr/.

Besøg https://mouseflow.com/ccpa for mere information om Mouseflow og CCPA/VCDPA.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på vores mail. Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du også tage kontakt til Datatilsynet.

Hvis du ikke længere ønsker, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Fasetech ApS

Troensevej 4e

9220 Aalborg Ø

VI ER FLYTTET I STØRRE OG MERE MODERNE LOKALER. BESØG OS PÅ TROENSEVEJ 4E, 9220 AALBORG Ø, FRA MANDAG 1. JULI

X

Brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe dig med at investere i fremtidens grønne energi.

Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Du kan altid skrive til os her og vi vil svare dig så hurtig som mulig.

Besøg os på: Fasetech ApS, Tarmvej 10, 9220 Aalborg Øst

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.