Søg
Søg
Close this search box.
SUPPORT OG SALG ÅBENT 9-17 ALLE HVERDAGE - WEEKEND EFTER AFTALE
MULIGHED FOR AFHENTNING PÅ VORES LAGER I AALBORG

Monteringssæt til eternit

249,00 kr. Inkl. MOMS

Dette komplette monteringssæt til eternit er til et ekstra solcellepanel. Alle komponenter er fremstillet i Europa af høj kvalitet aluminium eller varmebehandlet stål, der sikre styrke og korrosionsmodstand. Med de 2250mm lange skinner og justerbare stok skruer, bliver installationen nem og effektiv. Har du brug for specifikke dele, kan vi også levere løsdele til dit projekt. Vi tilbyder også professionel monteringshjælp for en sikker og effektiv installation.

På lager

Vælg leveringssted

Beskrivelse

Monteringssæt til eternit

I pakken finder du et komplet monteringssæt til eternit. Pakken er til 1 extra solcellepanel, hvis du skal bruge enkelte dele, så kan du sende os en mail på vores KONTAKT side.

Alle dele er fremstillet i høj kvalitet aluminium eller varmebehandlet stål, der er kendt for sin, styrke og modstandsdygtighed over for korrosion. Skruerne er i rustfrit A2 stål, der sikrer holdbarhed og stabilitet. Dette sæt er produceret i EU, kendt for sine høje standarder inden for produktion, hvilket giver dig den tillid, du har brug for at vide, at dit tag er beskyttet mod utætheder.

Skinnerne leveres i en længde på 2250mm, hvilket gør dem nemme at arbejde med. Med vores stok skruer kan du justere systemet til at passe perfekt til dit tag, så du opnår et flot og professionelt resultat.

 

Montering med vores monteringssæt til eternit

Vi tilbyder en komplet løsning til opsætning af vores eternit monteringssæt til solcellepaneler. Vores erfarne samarbejdspartnere kan håndtere hele installationsprocessen for dig, fra forberedelse af overfladen til korrekt montering af solcellepanelerne. Vi sørger for at sikre en pålidelig og effektiv installation, der opfylder dine specifikke behov.

Kontakt os i dag for at drøfte dine behov og få mere information om vores monteringsløsninger. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at realisere dit projekt på en professionel og effektiv måde.

 

Se alle vores monteringsvejledninger HER.


 

Certificeringer

TÜV-godkendelse indikerer, at et produkt har bestået strenge kvalitets- og sikkerheds tests udført af den tyske organisation, TÜV. Denne globalt anerkendte certificering sikrer, at produkter opfylder relevante standarder og krav. For at opnå TÜV-godkendelse gennemgår et produkt omfattende tests, herunder materiale, mekanisk, elektrisk og miljømæssig vurdering. Denne godkendelse er en vigtig kvalitets- og sikkerhedsindikator og kan hjælpe virksomheder med at opnå markedsadgang og opbygge tillid til deres produkter.

Vi har monteringssæt til alle tagtyper og ground setups. Du kan se mere HER.


 

 

 

Service & support

Har du spørgsmål kan du ringe på 41 20 00 44 mellem 09-17 Mandag – Fredag.
Eller skrive til os her eller på vores Facebook.

 

Flere informationer

 

I pakken

  • 2 Stk. Stokskruer + beslag
  • 2 Stk. solcelleklemmer
  • 1 Stk. Aluminiums skinne (2250mm)
  • 1 Stk. Skinne samler + bolte

 

Dine fordele

  • Mulighed for support alle Hverdage
  • Spar penge på din elregning
  • Øge husets værdi med et solcelleanlæg
  • Få bedre energimærke på dit hus
  • Mindske dit Co2 udslip
  • Sikre dit hjem til fremtiden

Yderligere information

Vægt 450 kg
Størrelse 225 × 40 × 20 cm

Data & Specifikationer

DATABLADE OG MANUALER

Manualer

Certificeringer

VI ER FLYTTET I STØRRE OG MERE MODERNE LOKALER. BESØG OS PÅ TROENSEVEJ 4E, 9220 AALBORG Ø, FRA MANDAG 1. JULI

X

Brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe dig med at investere i fremtidens grønne energi.

Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Du kan altid skrive til os her og vi vil svare dig så hurtig som mulig.

Besøg os på: Fasetech ApS, Tarmvej 10, 9220 Aalborg Øst

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.