Søg
Søg
Close this search box.
SUPPORT OG SALG ÅBENT 9-17 ALLE HVERDAGE - WEEKEND EFTER AFTALE
MULIGHED FOR AFHENTNING PÅ VORES LAGER I AALBORG

Meyer Burger 390W Solcellepanel – Full Black

2.049,00 kr. Inkl. MOMS

Meyer Burger 390W Solcellepanelet produceret udelukkende i Europa. Du er sikret den bedste kvalitet og 25 års garanti samt Lineær ydelsesgaranti

På lager

Vælg leveringssted

Beskrivelse

Meyer Burger 390W (MB) har forfinet eksisterende heterojunction (HJT) teknologi og gjort den mere effektiv ved at kombinere forskellige siliciumlag og skabe en unik cellestruktur. Meyer Burger HJT-celler optager derfor betydeligt mere solenergi end konventionelle celler, og den konverterede elektriske strøm flyder gennem modulet med mindre modstand. Og det gør den endda i svagt sollys, f.eks. når det er overskyet. Yderligere effektivitetsgevinster opnås ved at forbinde cellerne med deres patenterede SmartWire-teknologi (SWCT™):

De ultratynde forbindelsesledninger reducerer skygge på solcellerne med op til 30 procent. Modulerne får dermed mere energi og producerer elektricitet i længere tid – for mærkbart mere kraft pr. område på taget. SWCT™ forbedrer også cellestabiliteten og gør modulerne mindre følsomme over for såkaldte mikrosprækker, en af de mest almindelige årsager til energitab i solmoduler. Og bedst af alt er denne enestående ydeevne kun tilgængelig fra Meyer Burger takket være omfattende patentbeskyttelse.

Meyer Burger 390W er tilgængeligt i forskellige glaspartier: A-parti, B-parti og C-parti. Der er ingen tekniske eller prisforskelle mellem de enkelte partier. Af optiske årsager kan de enkelte partier ikke blandes.

 

Hvem er Meyer Burger?

Meyer Burger er et schweizisk solcellefirma, der producerer førsteklasses solceller og moduler. Med sine proprietære teknologier sætter virksomheden nye standarder inden for holdbarhed, konsistent ydeevne og energiudbytte. Med solceller og moduler fremstillet i Tyskland, designet i Schweiz og produceret i overensstemmelse med høje bæredygtighedsstandarder, driver Meyer Burger genoplivningen af den europæiske fotovoltaikindustri og stræber efter en førende position her.

Meyer Burger kombinerer banebrydende teknologi med tradition og modet til at føre solcelleindustrien ind i en ny æra. I næsten 70 år har virksomheden været rygraden i branchen. Nu tager den det næste skridt og har genopfundet sin forretningsmodel: Som producent af højtydende solceller og moduler sætter Meyer Burger nye bæredygtighedsstandarder og bruger sin proprietære heterojunction celle teknologi og SmartWire Connection Technology til at producere de mest profitable solmoduler. Lavet i Tyskland. Designet i Schweiz.

Alle paneler fraMeyer Burger har 25 års fabriksgaranti samt 25 års 92% effekt garanti.

 

Nøglefunktioner

Lavet i Tyskland. Designet i Schweiz.
Produktion og udvikling i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder.

Højst profitabel
Meyer Burger 390W panelet har mere energiudbytte over samme areal, selv på skyede eller varme dage.

Ekstremt holdbar
Meyer Burger 390W har en enestående cellestabilitet og høj modstandsdygtighed mod brud takket være den patenterede SmartWire Connection Technology.

Konsekvent bæredygtig
Regional værdiskabelse, lavet uden bly og produceret med 100% vedvarende energi.

Garanteret pålidelighed
Industriens førende 25-års produkt- og ydeevnegaranti.

Ekstremt æstetisk
Elegant schweizisk design, velegnet til alle tagformer og sofistikeret arkitektur.

 


 

Hvad skal jeg vælge?

Vores solcellepaneler kommer i forskellige størrelser og farver, og det kan derfor være svært at finde det panel, der passer bedst til dine behov. Større paneler er generelt billigere, da der kræves færre monteringselementer til at sætte dem op, samt færre paneler. Dog kan Full Black paneler være pænere på dit tag, men de er oftest mindre og har en mindre Wp-kapacitet. Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig med at foretage beregninger eller besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Dette Meyer Burger 390W solcellepanel har dog denne fordel at alle komponenter stammer fra Europa, hvilket sikre kvalitet og code of conduct under produktionen.

Meyer Burger 390W solcellepanelerne er designet til at imponere. Med deres slanke og moderne udseende passer de smukt til enhver bygning eller tagkonstruktion. Den høje kvalitet og holdbarhed sikrer, at disse paneler vil bevare deres ydeevne.

Alle paneler kommer med monterede MC4 stik, så panelerne er klar til montering.

Rengøring af solceller kan du bruge almindelig vand, har du meget kalk i vandet anbefales destilleret vand. Undgå alle former for rengøringsmidler, med mindre de er udviklet specielt til rengøring af din type solceller. Ellers risikerer du, at din garanti på solcellerne forsvinder. Hold dig derfor altid til vand – så er du på den sikre side.

Dette panel fylder:
1,95 m2 uden beslag.
Højte: 1.767m
Brede: 1.041m
Dybde: 35 mm

Du kan se vores udvalg af solcellepaneler HER.

 


 

Producentgarantier

Vores solcelleleverandører har producentgaranti!
– 25 års producentgaranti på Meyer Burger Paneler
– 25 års Lineær ydelsesgaranti på Meyer Burger Paneler.

 

Service & support

Har du spørgsmål kan du ringe på 41 20 00 44 mellem 09-17 Mandag – Fredag.
Eller skrive til os her eller på vores Facebook.

 

Flere informationer

 

Pakkeindhold

  • 1 x Meyer Burger 390W Solcellepanel – Full Black.

 

Dine fordele

  • Mulighed for support alle Hverdage
  • Fysisk showroom efter aftale
  • Spar penge på din elregning
  • Øge husets værdi med et solcelleanlæg
  • Få bedre energimærke på dit hus
  • Mindske dit Co2-udslip
  • Sikre dit hjem til fremtiden.

Yderligere information

Vægt 20 kg
Størrelse 180 × 110 × 0,35 cm

Data & Specifikationer

DATABLADE OG MANUALER

SPECIFIKATIONER

Maximum power (W): 390
Open circuit voltage (V): 44,7
Short circuit current (Isc / A): 10,8
Voltage at maximum power (V): 38,5
Current at maximum power (Imp / A): 10,2
Efficiency of the module [%]: 21,2
Dimensions [mm]: 1767x1041x35
Weight [kg]: 19,7

Brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe dig med at investere i fremtidens grønne energi.

Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Du kan altid skrive til os her og vi vil svare dig så hurtig som mulig.

Besøg os på: Fasetech ApS, Tarmvej 10, 9220 Aalborg Øst

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.