Søg
Søg
Close this search box.
SUPPORT OG SALG ÅBENT 9-17 ALLE HVERDAGE - WEEKEND EFTER AFTALE
MULIGHED FOR AFHENTNING PÅ VORES LAGER I AALBORG

Growatt ShineLink-X

249,00 kr. Inkl. MOMS

En Growatt ShineLink-X  er en lille enhed, der giver dig mulighed for at overvåge og kontrollere din Growatt solcelle-inverter trådløst via en mobil enhed, eller på computeren. Med ShineLink-X kan du nemt og bekvemt overvåge dit solcelleanlæg og modtage opdateringer i realtid om produktion, ydeevne og energiforbrug fra hvor som helst. Den er nem at installere og konfigurere, sikker og pålidelig med avancerede sikkerhedsfunktioner og en stabil trådløs forbindelse. OBS. Denne boks er beregnet til at forbinde op til 8 Growatt invertere samtidig. Der følger kun 1 RF stick med til denne boks, resten skal købes separat.

På lager

Vælg leveringssted

Beskrivelse

Growatt ShineLink-X er en lille enhed, der giver dig mulighed for at overvåge og kontrollere din Growatt solcelle-inverter trådløst ved hjælp af en smartphone eller en anden mobil enhed. Ved at tilslutte ShineLink-X til din inverter kan du nemt og bekvemt se, hvordan dit solcelleanlæg fungerer, og få opdateringer i realtid om produktion, ydeevne og energiforbrug.

ShineLink-X gør det muligt for dig at oprette forbindelse til din inverter fra hvor som helst, så længe du har en internetforbindelse. Det betyder, at du kan overvåge dit anlæg, selv når du er væk hjemmefra eller på ferie. Du kan også modtage alarmer og beskeder om din inverter, så du kan reagere hurtigt på eventuelle problemer.

ShineLink-X er nem at installere og konfigurere, og den fungerer med de fleste Growatt invertere. Den er også sikker og pålidelig, med avancerede sikkerhedsfunktioner og en stabil trådløs forbindelse.

OBS. Denne boks er beregnet til at forbinde op til 8 Growatt invertere samtidig. Der følger kun 1 RF stick med til denne boks, resten skal købes separat.

 

Nøglefunktioner

Trådløs overvågning:
Growatt ShineLink-X giver dig mulighed for at overvåge din Growatt solcelle-inverter trådløst ved hjælp af en smartphone eller en anden mobil enhed. Du kan nemt og bekvemt se, hvordan dit solcelleanlæg fungerer, og få opdateringer i realtid om produktion, ydeevne og energiforbrug.

Fjernadgang:
Med Growatt ShineLink-X kan du oprette forbindelse til din inverter fra hvor som helst, så længe du har en internetforbindelse. Det betyder, at du kan overvåge dit anlæg, selv når du er væk hjemmefra eller på ferie. Du kan også modtage alarmer og beskeder om din inverter, så du kan reagere hurtigt på eventuelle problemer.

Nem installation og konfiguration:
Growatt ShineLink-Xer nem at installere og konfigurere, og den fungerer med de fleste Growatt invertere. Du behøver ikke at være en teknisk ekspert for at sætte den op.

Sikker og pålidelig:
ShineLink-X er sikker og pålidelig, med avancerede sikkerhedsfunktioner og en stabil trådløs forbindelse. Du kan være sikker på, at din inverter er beskyttet mod uautoriseret adgang, og at du vil modtage opdateringer i realtid, når der er noget, du skal vide om dit solcelleanlæg.

 


 

Hvorfor Growatt ShineLink-X

Det er godt at bruge en dongle som Growatt ShineLink-X, fordi det giver dig mulighed for at overvåge og kontrollere dit solcelleanlæg på en enkel og bekvem måde. Du kan nemt se, hvordan dit anlæg fungerer, og få opdateringer i realtid om produktion, ydeevne og energiforbrug. Dette kan hjælpe dig med at optimere dit solcelleanlægs ydeevne og reducere dine energiomkostninger.

Det er også vigtigt at bemærke, at ShineLink-X giver dig mulighed for fjernadgang til din inverter. Dette betyder, at du kan overvåge dit anlæg og få opdateringer, selv når du er væk hjemmefra eller på ferie. Du kan modtage alarmer og beskeder om din inverter, så du kan reagere hurtigt på eventuelle problemer.

Denne dongle passer til SPH BH-UP og XH serierne.

 


 

Producentgarantier

Growatt tilbyder producentgaranti på alle deres invertere
– 10 års producentgaranti på MIN og MOD Inverter
– 10 års producentgaranti på SPH Inverter
– 10 års producentgaranti på Batterier
– 5 års producentgaranti på MID Inverter
– 2 års producentgaranti på Growatt ShineLink-X

 

Service & support

Har du spørgsmål kan du ringe på 41 20 00 44 mellem 09-17 Mandag – Fredag.
Eller skrive til os her eller på vores Facebook.

 

Flere informationer

 

Pakkeindhold

  • 1 x ShineLink-X

 

Dine fordele

  • Mulighed for support alle Hverdage
  • Fysisk showroom efter aftale
  • Spar penge på din elregning
  • Øge husets værdi med et solcelleanlæg
  • Få bedre energimærke på dit hus
  • Mindske dit Co2-udslip
  • Sikre dit hjem til fremtiden

Yderligere information

Vægt 0,520 kg
Størrelse 25 × 10 × 15 cm

Data & Specifikationer

DATABLADE OG MANUALER

Brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe dig med at investere i fremtidens grønne energi.

Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Du kan altid skrive til os her og vi vil svare dig så hurtig som mulig.

Besøg os på: Fasetech ApS, Tarmvej 10, 9220 Aalborg Øst

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.