Søg
Søg
Close this search box.
SUPPORT OG SALG ÅBENT 9-17 ALLE HVERDAGE - WEEKEND EFTER AFTALE
MULIGHED FOR AFHENTNING PÅ VORES LAGER I AALBORG

Growatt MOD 8000 TL3-X 3 Faset Inverter

8.349,00 kr. Inkl. MOMS

Growatt MOD 8000 TL3-X er en 3-faset inverter, specielt designet til husstande med et højt strømforbrug, såsom dem med elbiler eller varmepumper. Den kan tilsluttes op til 12 kWp solpaneler og derfor producere mere strøm, selv når solen ikke skinner så meget. Inverteren kan producere op til 8.000 kWh om året, er IP65 certificeret og leveres med et Wi-Fi modul til nem overvågning.

På lager

Vælg leveringssted

Beskrivelse

MOD 8000 TL3-X 3 fasede inverter fra Growatt er specielt designet til husstande med et mellem strømforbrug, såsom dem med elbiler eller varmepumper. Med en maksimal indgangseffekt på op til 12.000 Watt kan du tilslutte op til 12 kWp solpaneler og producere mere strøm, selv når solen ikke skinner så meget. Der er 2 x MPPT zoner, som giver dig mulighed for at opdele dine paneler for at opnå bedre ydeevne.

Growatt MOD 8000 TL3-X er i mellemklassen og kan producere op til 8.000 kWh om året (med 8 kWp paneler tilsluttet), hvilket kan give dig en betydelig besparelse på din elregning. Der er også et Wi-Fi modul inkluderet i pakken, så du kan nemt overvåge dit solcelleanlæg via en app på din smartphone eller en browser på din computer.

MOD 8000 TL3-X er IP65 certificeret, hvilket betyder, at den er vand- og støvtæt, og kan modstå de fleste vejrmæssige udfordringer. Denne inverter kan placeres hvor som helst, så længe den har den rigtige IP gradering. Stort set alle invertere, der produceres i dag, har minimum IP 54 certificering, men Growatt MOD 8000 TL3-X har en højere IP65 certificering for bedre beskyttelse.

Du kan også se vores hybrid invertere HER.

 

Nøglefunktioner for Growatt MOD 8000 TL3-X

Høj effektivitet:
Growatt MOD 8000 TL3-X inverteren har en høj effektivitet på op til 98,6%, hvilket betyder, at mere af den producerede solenergi kan bruges i husstanden eller sælges tilbage til elnettet.

To MPPT zoner:
Inverteren har to MPPT zoner, som gør det muligt at tilslutte forskellige typer af solpaneler med forskellige orienteringer og hældninger, hvilket kan øge produktionen af solenergi.

Let installation og vedligeholdelse:
MOD 8000 TL3-X er designet til enkel installation og vedligeholdelse. Den er let og kompakt, og kan installeres på en række forskellige steder. Derudover har den en indbygget Wi-Fi-funktion, der gør det nemt at overvåge og kontrollere systemet fra en smartphone eller computer.

Høje sikkerhedsstandarder:
MOD 8000 TL3-X har høje sikkerhedsstandarder og er certificeret i henhold til internationale standarder. Den har også en række sikkerhedsfunktioner, herunder overstrøm beskyttelse, jordfejlbeskyttelse og overophedningsbeskyttelse, der hjælper med at beskytte systemet mod skade og forlænge levetiden.

 


Batteri eller ikke?

Når man overvejer et batterisystem til solcelleanlæg, kan net tarifferne være afgørende for dit valg, alt afhængigt af hvornår du bruger meget strøm. Energiselskaber har variable priser, der varierer afhængigt af tiden på dagen. Høje priser er typisk i aften- og morgentimerne, når mange forbrugere bruger strøm. Batteri systemet kan lagre energi om dagen, når priserne er lavere, og bruge den i høje tider, hvilket kan reducere energiomkostninger og fremskynde investeringen.

Hvis du er i tvivl om en batteriløsning er noget for din husstand eller virksomhed er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan finde vores hybridanlæg HER.

Overvågning af anlæg

Growatt ShinePhone er en smarttelefon-app, der overvåger dit solcelleanlæg. Appen fungerer med alle Growatt solcelleanlæg og giver dig adgang til vigtige data og statistikker om din energiproduktion og -forbrug. Du kan nemt overvåge dit anlæg i realtid og se historiske data.

 


 

Producentgarantier

Growatt tilbyder producentgaranti på alle deres invertere
– 10 års producentgaranti på MIN, MOD og MID Inverter

Service & support

Har du spørgsmål kan du ringe på 41 20 00 44 mellem 09-17  Mandag – Fredag.
Eller skrive til os her eller på vores Facebook.

 

Flere informationer

 

Pakkeindhold

  • 1 x Growatt MOD 8000 TL3-X
  • 1 x WiFi-X Dongle
  • 4 x MC4 stik

 

Dine fordele

  • Mulighed for support alle hverdage
  • Fysisk showroom efter aftale
  • Spar penge på din elregning
  • Øge husets værdi med et solcelleanlæg
  • Få bedre energimærke på dit hus
  • Mindske dit Co2-udslip
  • Sikre dit hjem til fremtiden

Yderligere information

Vægt 14 kg
Størrelse 43 × 39 × 18 cm

Data & Specifikationer

DATABLADE OG MANUALER

Inverter

SPECIFIKATIONER – Inverter

Maksimal DC-effekt: 12.000 W
Maksimal DC-indgangsspænding: 1.100 V
MPP-spændingsområde: 140 V … 1000 V
MPP-indgange / Strenge pr. MPP-indgang: 2 / 1
Maksimal indgangsstrøm pr. MPP-indgang: 13 A
AC-effekt: Pn / Smax 8.000 W / 8.800 VA
Maksimal AC-udgangsstrøm: 13,3 A
Virkningsgrad: ηmax / ηEU 98,1 % / 98,6 %
Størrelse: Bredde x højde x dybde 425/387/147mm
Vægt: 14 kg
Producentgaranti: 10 år

Brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe dig med at investere i fremtidens grønne energi.

Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Du kan altid skrive til os her og vi vil svare dig så hurtig som mulig.

Besøg os på: Fasetech ApS, Tarmvej 10, 9220 Aalborg Øst

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.