Søg
Søg
Close this search box.
SUPPORT OG SALG ÅBENT 9-17 ALLE HVERDAGE - WEEKEND EFTER AFTALE
MULIGHED FOR AFHENTNING PÅ VORES LAGER I AALBORG

Growatt MOD 6000 TL3-XH Hybrid Inverter

8.399,00 kr. Inkl. MOMS

Denne Growatt MOD 6000 TL3-XH Hybrid Inverter er en 3-faset hybrid inverter, der er ideel til husstande med lavt energiforbrug uden elbil eller varmepumpe. Den kan bruges sammen med batterier for at fylde batteriet først og sælge overskydende strøm til nettet. Inverteren kan håndtere en maksimal indgangseffekt på op til 12 kW, så du kan tilslutte op til 12 kWp paneler og producere mere energi, når solen ikke skinner. Der er to MPPT-zoner, og inverteren bruger Growatt ARK HV batterier, der kan udvides op til 25 kWh.

På lager

Vælg leveringssted

Beskrivelse

Denne Growatt MOD 6000 TL3-XH Hybrid Inverter er ideel til husstande med lavt energiforbrug uden elbil eller varmepumpe. Growatt MOD 6000 TL3-XH er en 3-faset hybrid inverter, der kan bruges sammen med batterier. På denne måde kan du fylde batteriet først og sælge overskydende strøm til nettet for at få penge.

XH-inverteren er billigere end vores SPH-inverter SPH Inverter, fordi den ikke kan fungere uden sol og strøm fra elnettet. Dette er imidlertid ikke et problem for 95% af vores kunder. Vores SPH-invertere kan derimod fungere uden sol og strøm fra nettet, så længe batteriet er fuldt opladet. Derfor er SPH-inverteren den bedste hybrid inverter.

Growatt MOD 6000 TL3-XH kan håndtere en maksimal indgangseffekt på op til 12 kW, så du kan tilslutte op til 12 kWp paneler og producere mere energi, når solen ikke skinner. Inverteren kan oplade dit batteri med 6 kW, mens du bruger op til 6 kW i dit husstand. Det er ikke muligt at bruge mere end 6 kW i dit hus. Der er to MPPT-zoner, så du kan opdele dine paneler i to strenge.

Growatt MOD 6000 TL3-XH bruger Growatt ARK HV batterier, som starter på 7,68 kWh og kan udvides op til 25 kWh, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste husstande. Med et gennemsnitligt årligt output på 6.000 kWh (med 6 kWp paneler tilsluttet), er Growatt MOD 6000 TL3-XH i den lille klasse. Wi-Fi-modulet er inkluderet i pakken, så du kan følge anlægget via app på din smartphone eller i din browser på din computer.

Inverteren kan placeres hvor som helst, så længe den har den rigtige IP-certificering. Stort set alle invertere, der produceres i dag, har mindst IP54, og ventilationsrørene er hermetisk lukket af fra resten af enheden, så vand og snavs ikke blæses ind i de mekaniske dele i inverteren. Vi anbefaler dog at placere inverteren i læ fra vind og vejr. Growatt MOD 6000 TL3-XH er IP65 og kan modstå meget.

 

Nøglefunktioner for Growatt MOD 6000 TL3-XH

Hybrid inverter:
Inverteren er en 3-faset hybrid inverter, som kan bruges sammen med batterier, så du kan gemme overskudsstrøm og bruge den senere.

Høj indgangseffekt:
Inverteren har en maksimal indgangseffekt på op til 12.000 watt, så den kan understøtte et stort antal solpaneler og generere mere strøm.

Wi-Fi modul:
Der er inkluderet et Wi-Fi modul, som gør det muligt at overvåge og kontrollere inverteren fra en smartphone-app eller en browser på computeren.

ARK HV batterier:
Inverteren bruger ARK HV batterier, som starter på 7,68 kWh og kan udvides op til 25 kWh, hvilket gør det muligt at gemme mere overskudsstrøm og reducere afhængigheden af elnettet.

 


MOD XH eller SPH hybrid inverter?

XH-invertere kræver stabil strømforsyning og vil stoppe med at fungere, hvis strømmen afbrydes, selvom der er batterier tilgængelige. SPH-invertere er derimod designet til at fungere uafhængigt af en stabil strømforsyning og vil fortsætte med at levere strøm fra batterierne, selv hvis strømforsyningen afbrydes, hvilket kan være en fordel i områder med ustabil strømforsyning eller i situationer, hvor man ønsker uafhængighed af elnettet.

MOD XH bruger Growatt ARK HV BatterierDu kan udvide kapaciteten ved at købe et ekstra batteri.
Batterimodulerne er på 2,56 kWh og kan udvides op til 25,6 kWh.

Overvågning af anlæg

Growatt ShinePhone er en smarttelefon-app, der overvåger dit solcelleanlæg. Appen fungerer med alle Growatt solcelleanlæg og giver dig adgang til vigtige data og statistikker om din energiproduktion og -forbrug. Du kan nemt overvåge dit anlæg i realtid og se historiske data.

 


 

Producentgarantier

Growatt tilbyder producentgaranti på alle deres invertere
– 10 års producentgaranti på MIN, MOD og MID Inverter
– 10 års producentgaranti på SPH Inverter
– 10 års producentgaranti på Batterier

 

Service & support

Har du spørgsmål kan du ringe på 41 20 00 44 mellem 09-17 Mandag – Fredag.
Eller skrive til os her eller på vores Facebook.

 

Flere informationer

 

Pakkeindhold

  • 1 x Growatt MOD 6000 TL3-XH Hybrid Inverter
  • 1 x WiFi-X Dongle
  • 4 x MC4 stik

 

Dine fordele

  • Mulighed for support alle Hverdage
  • Fysisk showroom efter aftale
  • Spar penge på din elregning
  • Øge husets værdi med et solcelleanlæg
  • Få bedre energimærke på dit hus
  • Mindske dit Co2-udslip
  • Sikre dit hjem til fremtiden

Yderligere information

Vægt 15 kg
Størrelse 43 × 39 × 15 cm

Data & Specifikationer

DATABLADE OG MANUALER

Inverter

SPECIFIKATIONER – Inverter

Maksimal DC-effekt: 12.000 W
Maksimal DC-indgangsspænding: 1.100 V
MPP-spændingsområde: 120 V … 1000 V
MPP-indgange / Strenge pr. MPP-indgang: 2 / 1
Maksimal indgangsstrøm pr. MPP-indgang: 16 A
AC-effekt: Pn / Smax 6.000 W / 6.600 VA
Maksimal AC-udgangsstrøm: 10 A
Virkningsgrad: ηmax / ηEU 98,3 % / 97,5 %
Størrelse: Bredde x højde x dybde 425/387/147mm
Vægt: 14 kg
Producentgaranti: 10 år

Brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe dig med at investere i fremtidens grønne energi.

Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Du kan altid skrive til os her og vi vil svare dig så hurtig som mulig.

Besøg os på: Fasetech ApS, Tarmvej 10, 9220 Aalborg Øst

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.