Søg
Søg
Close this search box.
SUPPORT OG SALG ÅBENT 9-17 ALLE HVERDAGE - WEEKEND EFTER AFTALE
MULIGHED FOR AFHENTNING PÅ VORES LAGER I AALBORG

6 kW off-grid Growatt anlæg med 5 kWh batteri

34.563,00 kr. Inkl. MOMS

Dette 6 kW off-grid Growatt anlæg med 5 kWh batteri er det perfekte anlæg til sommerhuset eller kolonihaven, hvis du ikke har strøm fra elnettet. Growatts nye SPF 6000ES PLUS er en ægte off-grid inverter, som ikke har mulighed for at sælge den overskydende strøm. Inverteren har dog den fordel, at du ikke skal have den tilsluttet hos elnettet, og der er derfor ingen omkostninger til tilslutning, udover en evt. elektriker. Idet inverteren ikke tilsluttes elnettet, må denne 1-fasede inverter også levere mere end 3,68 kW, hvilket er maksimum i en husinstallation på 1 fase.

Inverter
Solceller
*kWp variere afhængigt af valgte paneler
Stk. -+
Monteringssæt
*Vælg samme antal som valgte paneler
Stk. -+
Batteri
Stk. -+
Solcellekabel
Stk. -+
Mc4 stik
Stk. -+

På lager

Vælg leveringssted

Beskrivelse

Dette 6 kW off-grid Growatt anlæg med 5 kWh batteri er det perfekte anlæg til sommerhuset eller kolonihaven, hvis du ikke har strøm fra elnettet. Growatts nye SPF 6000ES PLUS er en ægte off-grid inverter, som ikke har mulighed for at sælge den overskydende strøm. Inverteren har dog den fordel, at du ikke skal have den tilsluttet hos elnettet, og der er derfor ingen omkostninger til tilslutning, udover en evt. elektriker. Idet inverteren ikke tilsluttes elnettet, må denne 1-fasede inverter også levere mere end 3,68 kW, hvilket er maksimum i en husinstallation på 1 fase. Husk dog at dimensionere kablerne rigtigt i forhold til den øgede effekt.

Inverteren kommer med indbygget WiFi, så du kan fjernovervåge anlægget, selvom du ikke er på adressen. Vi har også mulighed for at lave et offline overvågningssystem til dig, hvis ønsket. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Dette 6 kW off-grid Growatt anlæg med 5 kWh batteri kan generere omkring 6.000 kWh elektricitet om året, hvilket kan dække en betydelig del af en større husstands årlige energiforbrug.

Dette 6 kW off-grid Growatt anlæg med 5 kWh batteri fylder ikke meget på taget og kan sidde på alle tagtyper, det fylder ca. 30m2.

 

Nøglefunktioner for dette 6 kW off-grid Growatt anlæg med 5 kWh batteri

Høj effektivitet:
Vores solcellepaneler er blandt de mest effektive solcellepaneler på markedet. Med en høj effektivitet er du i stand til at generere mere energi og reducere din afhængighed af det offentlige elnet.

Fordelen ved lavvoltsbatterier:
I denne pakke er inkluderet et 5 kWh lavvolts batteri, hvilket mindsker omkostningerne betydeligt, da disse batterier er noget billigere en højvoltsbatterierne.

Høj kvalitet:
Vores solcellepaneler, batteripakken og inverteren er alle produceret med højkvalitetskomponenter og -materialer. De er designet til at være holdbare og pålidelige og kræver minimal vedligeholdelse.

Flere solcellepaneler:
Deres tidligere generation off-grid inverter havde kun 1 MPPT indgang hvilket begrænsede antallet af paneler du kunne forbinde. Denne nye generation har hele 2 MPPT og du kan derfor have op til 8 kW solcellepaneler på den.

 


 

Udvidelse

Dette 6 kW off-grid Growatt anlæg med 5 kWh batteri har en SPF 6000ES PLUS der har en maksimal indgangseffekt på op til 8.000 W, du kan derfor sætte 8 kWp paneler på og dermed lave mere strøm når der er overskyet. Overpaneling (som det heder hvis inverter ikke kan håndtere hele Wp) kan være en fordel, især hvis man har batteri, da man vil få mere strøm ind på overskyet dage.

SPF 6000ES PLUS bruger LiFePO4 batterier, hvilket er de sidste nye på markedet og holder i +10 år. Du kan udvide kapaciteten ved at købe et ekstra batteri, indenfor det første år.
Batterimodulerne er på 5 kWh og kan udvides i parallel, med op til 8 moduler.

 

Overvågning af anlægget

Growatts anlæg bruges sammen med ShinePhone der er en smarttelefon-app, der overvåger dit solcelleanlæg. Appen fungerer med alle Growatt solcelleanlæg og giver dig adgang til vigtige data og statistikker om din energiproduktion og -forbrug. Du kan nemt overvåge dit Growatt anlæg i realtid og se historiske data.

 

Kvalitetsmontagesystem produceret i EU

Vores EU-montagesystem til solceller er holdbart, pålideligt og nemt at installere. Det består af lette og stærke 220mm Alu profiler og A2 rustfrit stål til at modstå vind og vejr og for at sikre modstandsdygtighed over for korrosion. Montagesystemet passer til forskellige tagtyper og solcellepaneler og er en sikker og pålidelig løsning til montering af solcellepaneler.

 

Monteringsmuligheder

Fladt tag med limede beslag:
Til flade tage kan vi montere solcelleanlæg med specialdesignede beslag, der limes direkte på tagoverfladen med godkendt lim. Dette er en praktisk og effektiv monteringsmulighed, der ikke kræver beskadigelse af tagdækningsmaterialet.

Eternit stokskruer:
Til Eternit-tage kan vi bruge stokskruer til at fastgøre solcelleanlægget. Disse skruer kan gennembore tagdækningsmaterialet og er designet til at sikre en stabil og pålidelig fastgørelse.

Tegl med rustfri teglbeslag:
Til tag med tegl kan vi bruge rustfri teglbeslag til at montere solcelleanlægget. Disse beslag fastgøres på tagets bærende struktur, og solcellepanelerne monteres på beslagene for at sikre en stabil og pålidelig fastgørelse.

Ground setup:
Til større solcelleanlæg kan vi montere panelerne på jorden ved hjælp af et ground setup. Dette kræver et godt udlignet underlag og er en praktisk løsning til større anlæg, der ikke kan monteres på taget.

 


 

Producent garant

Growatt tilbyder producentgaranti på alle deres invertere
– 10 års producentgaranti på SPF Inverter
– 5 års producentgaranti på LV batterier

Vores solcelleleverandører har også producentgaranti!
– 12/25 års producentgaranti på LONGi
– 25 års Lineær ydelsesgaranti på LONGi

Vores solcelleleverandører har producentgaranti!
– 15 års producentgaranti på Trina Paneler
– 25 års Lineær ydelsesgaranti på Trina Paneler.

Vores solcelleleverandører har producentgaranti!
– 25 års producentgaranti på Hyundai Paneler
– 25 års Lineær ydelsesgaranti på Hyundai Paneler.

Vores solcelleleverandører har producentgaranti!
– 25 års producentgaranti på Soluxtec Paneler
– 25 års Lineær ydelsesgaranti på Soluxtec Paneler.

Vores solcelleleverandører har producentgaranti!
– 25 års producentgaranti på Meyer Burger Paneler
– 25 års Lineær ydelsesgaranti på Meyer Burger Paneler.

 

Service & support

Har du spørgsmål kan du ringe på 41 20 00 44 mellem 09-17 Mandag – Fredag.
Eller skrive til os her eller på vores Facebook.

 

Flere informationer

 

Pakkeindhold

 • Paneler efter valg
 • Monteringssæt efter valg
 • 1 x SPF 6000ES PLUS
 • 1 x 100m 4mm2 Solcellekabel
 • 1 x 5 kWh Lavvolt LiFePO4 batteri
 • 1 x Kabel kit
 • 4 x Mc4 Stik

 

Dine fordele

 • Mulighed for support alle Hverdage
 • Fysisk showroom efter aftale
 • Spar penge på din elregning
 • Øge husets værdi med et solcelleanlæg
 • Få bedre energimærke på dit hus
 • Mindske dit Co2-udslip
 • Sikre dit hjem til fremtiden

Yderligere information

Vægt 600 kg
Størrelse 225 × 115 × 60 cm

Brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe dig med at investere i fremtidens grønne energi.

Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Du kan altid skrive til os her og vi vil svare dig så hurtig som mulig.

Besøg os på: Fasetech ApS, Tarmvej 10, 9220 Aalborg Øst

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.