Søg
Søg
Close this search box.
SUPPORT OG SALG ÅBENT 9-17 ALLE HVERDAGE - WEEKEND EFTER AFTALE
MULIGHED FOR AFHENTNING PÅ VORES LAGER I AALBORG

5 kWh Lavvolt LiFePO4 batteri

11.999,00 kr. Inkl. MOMS

Dette 5 kWh LiFePO4 rack-batteri er det nyeste inden for batteriteknologi og repræsenterer en ideel løsning for dem, der søger pålidelighed og holdbarhed. Udstyret med avancerede prismatiske celler, der overgår traditionelle battericeller takket være deres robuste aluminiumshuse, tilbyder dette batteri en exceptionel ydeevne. Med en nominel kapacitet på 100Ah / 5120Wh og en ladningsspænding på mellem 56V – 56,8V sikrer det en effektiv og sikker energilagring.

På lager

Vælg leveringssted

Beskrivelse

Dette 5 kWh LiFePO4 rack-batteri er det nyeste inden for batteriteknologi og repræsenterer en ideel løsning for dem, der søger pålidelighed og holdbarhed. Udstyret med avancerede prismatiske celler, der overgår traditionelle battericeller takket være deres robuste aluminiumshuse, tilbyder dette batteri en exceptionel ydeevne. Med en nominel kapacitet på 100Ah / 5120Wh og en ladningsspænding på mellem 56V – 56,8V sikrer det en effektiv og sikker energilagring.

Batteriet lover en lang levetid med mere end 6000 cyklusser ved 80% afladningsdybde (0,2C), hvilket garanterer en langvarig brugbarhed. Med en garanti på 5 år og mere end 6000 cyklusser (0,2C) er det bygget til at vare, samtidig med at fejl minimeres gennem førsteklasses komponenter og et simpelt design, der forbedrer pålideligheden. Dette gør det til et ideelt valg for både kommerciel og privat brug, hvor langvarig og stabil energiforsyning er nødvendig.

Dette batteri er et standard rack batteri som bruges til serverinstallationer. Derfor er formfaktoren, og stabiliteten på batteriet gennemtestet da dette er en standard

Dette 5 kWh Lavvolt LiFePO4 batteri har en intelligent BMS sådan at man kan overvåge det i realtid. Vores off-grid invertere er også fuldt kompatible med batteriet, så de sn akker sammen. Dette betyder at inverter vil optimere batteriets yddelse.

OBS. Jo flere batterier du har i parallel, jo flere Watt kan du trække fra systemet, vær opmærksom på tykkelsen af de ledninger som du bruger.

 

Nøglefunktioner for 5 kWh Lavvolt LiFePO4 batteri

Lav pris:
Lavvolts batterier er billigere end højvolts batterier som bliver brugt i mange større solcelleanlæg. Her kan du spare på omkostningerne, og stadig have masser af strøm til natten.

Nyeste teknologi:
LiFePO4 teknologien er samme teknologi som bliver brugt i elbiler, og har en længere levetid end traditionelle Lithium Ion batterier. Vi garantere 6000 cykluser ved 80% DoD på vores batterier.

Integreret BMS:
Batteriet leveres med en integreret batteristyringssystem (BMS), som sikrer en effektiv opladning og afladning af batteriet, og beskytter det mod overopladning og overudledning.

Lang levetid:
Batteriets levetid er over 10 år eller over 6000 cykluser (0,2C), hvilket giver en langsigtet investering.

 


Udvidelse

Du har mulighed for at udvidde kapaciteten ved at parallelkoble batterierne. Vi anbefaler at udvidde inden der er gået et år, for at sikre at cellerne er nogenlunde ens. Hvis de er mere end et år gamle, kan man altid starte en ny batteripakke.

Denne udvidelsesmulighed gør det muligt at tilpasse batteriet til ens specifikke energibehov og krav. Hvis man har brug for mere energi, kan man nemt og hurtigt tilføje flere batterimoduler til systemet, så man kan opfylde ens energikrav.

Udvidelsesmulighederne giver også større fleksibilitet i forhold til installationsmiljøet og solcelleanlægget. Hvis man har et stort solcelleanlæg eller har brug for at lagre store mængder energi, kan man tilføje flere batterimoduler for at øge kapaciteten af batteri-inverteren og sikre en pålidelig og stabil energiforsyning.

 


 

 

 

Service & support

Har du spørgsmål kan du ringe på 41 20 00 44 mellem 09-17 Mandag – Fredag.
Eller skrive til os her eller på vores Facebook.

 

Flere informationer

 

Pakkeindhold

  • 1 x 5 kWh Lavvolt LiFePO4 batteri til off-grid inverter
  • 1 x strøm samt kommunikationskabler

 

Dine fordele

  • Mulighed for support alle Hverdage
  • Fysisk showroom efter aftale
  • Spar penge på din elregning
  • Øge husets værdi med et solcelleanlæg
  • Få bedre energimærke på dit hus
  • Mindske dit Co2-udslip
  • Sikre dit hjem til fremtiden

Yderligere information

Vægt 50 kg
Størrelse 70 × 39 × 25 cm

Data & Specifikationer

SPECIFIKATIONER

Specifications
Nominal Voltage: 51.2V
Nominal Capacity: 100Ah 0.2C
Communication Protocol: CAN RS485
Built-in BMS : 16S 100A Max 32 Parallel
Energy: 5120Wh
Cycle Life: >6000 cycles at 0.2C; End of life 80% capacity
Charge Voltage: 58.4±0.4V
Max Charging Current: 100A
Max Discharging Current: 100A
Discharge Cut-off Voltage: 40.0V
Water Dust Resistance: IP5
Case Material: Metal
Dimension (L/W/H): 455*480*160mm
Weight: Approx. 42kg
Terminal Type: Dual M6

Brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe dig med at investere i fremtidens grønne energi.

Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Du kan altid skrive til os her og vi vil svare dig så hurtig som mulig.

Besøg os på: Fasetech ApS, Tarmvej 10, 9220 Aalborg Øst

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.