Søg
Søg
Close this search box.
SUPPORT OG SALG ÅBENT 9-17 ALLE HVERDAGE - WEEKEND EFTER AFTALE
MULIGHED FOR AFHENTNING PÅ VORES LAGER I AALBORG

17 kWp Huawei solcelleanlæg med 5 kWh batteri

96.505,00 kr. Inkl. MOMS

Dette 17 kWp Huawei solcelleanlæg med 5 kWh batteri repræsenterer den ideelle løsning for større hjem, der søger en pålidelig og effektiv udnyttelse af solenergi. Disse solcellepaneler er ikke blot effektive, men også utroligt holdbare, hvilket sikrer optimal energiudbytte over tid, uanset vejrforholdene.

Dette 17 kWp Huawei solcelleanlæg med 5 kWh batteri er i stand til at generere omkring 12.000 kWh elektricitet årligt, hvilket giver mulighed for en betydelig reduktion i energiregningen og en markant nedbringelse af afhængigheden af traditionelle energikilder.

Inverter
Solceller
*kWp variere afhængigt af valgte paneler
Stk. -+
Monteringssæt
*Vælg samme antal som valgte paneler
Stk. -+
Smart meter
Stk. -+
Batteri styrring
Stk. -+
Batteri
Stk. -+
Solcellekabel
Stk. -+
Mc4 stik
Stk. -+

På lager

Vælg leveringssted

Beskrivelse

Med dette solcelleanlæg får du Huaweis nyeste skud på stammen af hybrid invertere. Deres nye MB0 serie tilbyder helt op til 25 kW hybrid invertere, som kan forsyne store villaer eller mindre landbrug. Inverteren er også fremtidssikret fra Huawei’s side da den understøtter deres nye AI boks EMMA, som kommer midt 2024. Med denne boks lover Huawei at du kan spare endnu mere på elregningen med dens intelligente fordeling af strømmen i batteriet, og solcellerne.

Inverteren er også kompatibel med Huaweis nye batteriserie som også kommer midt i 2024. Disse batterier lover hele 15 års fabriksgaranti, og er mere sikre end tidligere generation med automatisk slukning ved brand eller andet udslip.

Dette 17 kWp Huawei solcelleanlæg med 5 kWh batteri er i stand til at generere omkring 17.000 kWh elektricitet årligt, hvilket giver mulighed for en betydelig reduktion i energiregningen og en markant nedbringelse af afhængigheden af traditionelle energikilder.

Huawei er en global teknologileder, som også en betydelig aktør inden for solenergi. Deres solcellepaneler og invertere er velkendte for deres høje kvalitet og effektivitet, og mange brugere har delt positive erfaringer med Huawei invertere.

Dette 17 kWp Huawei solcelleanlæg med 5 kWh batteri repræsenterer en fornuftig investering for dem, der søger en pålidelig driftssikker måde at spare på stræmregningen, og hjælpe klimaet.

Anlægget fylder ikke meget på taget og kan sidde på alle tagtyper, det fylder ca 90 m2.

Vær ops på at anlæggets faktiske størrelse kan svinge, afhængigt af hvilke paneler du vælger. Ved tvivl kan du altid kontakte os.

 

Nøglefunktioner for 17 kWp Huawei solcelleanlæg med 5 kWh batteri

Effektiv:
Huawei har nogle af de mest effektive invertere på markedet, og de sikreste. Sammen med den seneste generations solcellepaneler får du optimal yddelse på dette anlæg.

Hybrid:
Denne inverter er en hybrid inverter som kan bruges sammen med Huawei’s batteripakker. Sammen med deres nye backup boks, kan du udnytte hele potentialet fra dit anlæg, selv hvis strømmen går.

Holdbar:
Huawei stiller mellem 5 og 10 års fabriksgaranti på deres invertere, og hele 15 år på deres nye batteripakker. Du er i trygge hænder med dette anlæg, da de også er nogle af verdens største producenter indenfor invertere.

Sikker:
Inverter og batteripakken er designet med flere sikkerhedsfunktioner, såsom overbelastningsbeskyttelse og kortslutningsbeskyttelse, der beskytter dit solcelleanlæg mod skader og fejl.

 


 

Udvidelse

Du kan nemt udvide Huawei anlæg med ekstra  batteripakker på 5 kWh ad gangen (10 kWh for de nye batteripakker) for at øge kapaciteten til opbevaring af solenergi. Overpanneling med flere solcellepaneler er en effektiv måde at øge mængden af solenergi, der produceres, uden at skulle installere et helt nyt solcelleanlæg.

Du kan udvide din Huawei anlægs batteri kapacitet med flere Huawei batterier hvis der er brug for dette. Dette er kun til Huawei anlæg.

 

Overvågning af anlægget

Huawei’s invertere hkommer med WiFi og en SmartPV-app, som du kan bruge til at overvåge dit solcelleanlæg på en nem måde via smartphone-app eller web browser. Appen er tilgængelig på iOS og Android og viser din energiproduktion og dit elforbrug i realtid samt historiske data. Du kan også bruge Smart Energy Center-platformen i en web browser med samme funktioner.

 

Kvalitetsmontagesystem produceret i EU

Vores EU-montagesystem til solceller er holdbart, pålideligt og nemt at installere. Det består af lette og stærke 2200mm aluprofiler og A2 rustfrit stål til at modstå vind og vejr og for at sikre modstandsdygtighed over for korrosion. Montagesystemet passer til forskellige tagtyper og solcellepaneler og er en sikker og pålidelig løsning til montering af solcellepaneler.

 

Monteringsmuligheder

Fladt tag med limede beslag: 
Til flade tage kan vi montere solcelleanlæg med specialdesignede beslag, der limes direkte på tagoverfladen med godkendt lim. Dette er en praktisk og effektiv monteringsmulighed, der ikke kræver beskadigelse af tagdækningsmaterialet.

Eternit stokskruer:
Til Eternit-tage kan vi bruge stokskruer til at fastgøre solcelleanlægget. Disse skruer kan gennembore tagdækningsmaterialet og er designet til at sikre en stabil og pålidelig fastgørelse.

Tegl med rustfri teglbeslag:
Til tag med tegl kan vi bruge rustfri teglbeslag til at montere solcelleanlægget. Disse beslag fastgøres på tagets bærende struktur, og solcellepanelerne monteres på beslagene for at sikre en stabil og pålidelig fastgørelse.

Ground setup:
Til større solcelleanlæg kan vi montere panelerne på jorden ved hjælp af et ground setup. Dette kræver et godt udlignet underlag og er en praktisk løsning til større anlæg, der ikke kan monteres på taget.

 


 

Producentgarantier

Huawei tilbyder producentgaranti på alle deres invertere
– 5-10 års producentgaranti på Huawei Invertere
– 10-15 års producentgaranti på Huawei Batterier

Vores solcelleleverandører har også producentgaranti!
– 12-25 års producentgaranti på LONGi
– 25 års Lineær ydelsesgaranti på LONGi

Vores solcelleleverandører har producentgaranti!
– 15 års producentgaranti på Trina Paneler
– 25 års Lineær ydelsesgaranti på Trina Paneler.

Vores solcelleleverandører har producentgaranti!
– 25 års producentgaranti på Hyundai Paneler
– 25 års Lineær ydelsesgaranti på Hyundai Paneler.

Vores solcelleleverandører har producentgaranti!
– 25 års producentgaranti på Soluxtec Paneler
– 25 års Lineær ydelsesgaranti på Soluxtec Paneler.

Vores solcelleleverandører har producentgaranti!
– 25 års producentgaranti på Meyer Burger Paneler
– 25 års Lineær ydelsesgaranti på Meyer Burger Paneler.

 

Service & support

Har du spørgsmål kan du ringe på 41 20 00 44 mellem 09-17 Mandag – Fredag.
Eller skrive til os her eller på vores Facebook.

 

Flere informationer

 

Pakkeindhold:

 • Paneler efter valg
 • Monteringssæt efter valg
 • 1 x Huawei SUN2000-17KTL-MB0 Hybrid inverter
 • 1 x Huawei SUN2000 Batteri Master
 • 1 x Huawei SUN2000 Batterimodul 5 kW
 • 1 x Smart måler
 • 1 x 100m 6mm2 Solcellekabel
 • 1 x Wi-Fi-S dongle
 • 2 x MC4 sæt

 

Dine fordele

 • Mulighed for support alle Hverdage
 • Fysisk showroom efter aftale
 • Spar penge på din elregning
 • Øge husets værdi med et solcelleanlæg
 • Få bedre energimærke på dit hus
 • Mindske dit Co2-udslip
 • Sikre dit hjem til fremtiden

Yderligere information

Vægt 1200 kg
Størrelse 225 × 115 × 60 cm

Data & Specifikationer

DATABLADE OG MANUALER

Manualer

Certificeringer

Brug for hjælp?

Vi er her for at hjælpe dig med at investere i fremtidens grønne energi.

Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov. Du kan altid skrive til os her og vi vil svare dig så hurtig som mulig.

Besøg os på: Fasetech ApS, Tarmvej 10, 9220 Aalborg Øst

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.